Aanmelden leerling

Ouders die hun kind(eren) willen aanmelden bij de Bergpadschool kunnen contact opnemen met de directeur van de school, Annelies van Leerzem. bergpad@primas-scholengroep.nl  tel. 0118596116. Haar werkdagen zijn ma, di, wo. en do.o.

De directeur maakt een afspraak met u voor een kennismakingsgesprek.

Tijdens het gesprek krijgt u informatie over de school en een rondleiding door het schoolgebouw. Desgewenst krijgt u een inschrijfformulier mee.

Enkele weken voordat uw kind 4 jaar wordt kunnen ouders in overleg met de toekomstige juf van hun kind een kennismakingsochtend of -middag plannen. Eén van de ouders mag met het kind mee komen om te wennen. Vervolgens mag uw kind nog twee keer een dagdeel komen. Wanneer het 4 jaar is is uw kind alle dagen welkom.

Ook kinderen die van een andere basisschool komen zijn van harte welkom om vooraf een dagdeel te komen kennismaken met hun toekomstige klas en leerkrachten.